Lobby je srdcem hotelu

Lobby je srdcem hotelu

Nejlepší hotelová lobby jsou ta, kde se starají o své hosty a poskytují jim nejen služby, které potřebují, ale také ty, které si přejí. Pokud chcete, aby se hosté cítili skvěle, dejte jim služby navíc.

Lobby a recepce hotelu jsou místa očekávání. Nebo Očekávání. Nebudeme teď filozofovat, ale rovnou se podíváme na to, jak v No Limits Design navrhujeme lobby. Ano, chápeme, že to není žádná „velká“ architektura, ale jsme přesvědčeni o tom, že lobby je srdcem každého hotelu.

Jak na hotelové lobby a jeho návrh? Musíte výrazně rozšířit rámec toho, co se obvykle očekává. Nevšední zážitky můžete dopřát hostům v prostoru, který je srdcem hotelu, a to v lobby. O hotelu, který poskytuje dobré služby a překvapivé „doplňky“, se bude s větší pravděpodobností mluvit a bude kladně hodnocen. Zkrátka proto, že jde nad rámec očekávaného a obvyklého standardu služeb.

Funkce & design

Než začnete přemýšlet o designu svého hotelu, měli byste znát funkce, kterým má vaše hotelová hala sloužit. Zamyslete se také nad typy hostů, kteří váš hotel navštěvují. Různé typy hostů vyžadují od vaší hotelové haly různé služby. Pro koho je váš hotel určen? Jak vaši hosté používají hotelovou halu? Opřou se o recepci? Sednou si do křesel? Dají si drink a budou sledovat hokejový nebo jiný sportovní přenos? 

Zóny pro pohodlí všech

Lobby je srdcem vašeho hotelu a často plní víc než jednu funkci. Proto by měl být tento prostor kreativně rozčleněný tak, aby poskytoval „zóny“, které slouží různým potřebám. Například v blízkosti odbavovací recepce můžete situovat čekací zónu s pohodlným sezením a zábavou.

Pomocí konferenčních stolků a pohovek vytvoříte společenskou zónu, kde se budou hosté setkávat.

Důležité je i napojení na gastro provoz: ať už to je bar nebo hotelová restaurace.

V jednoduchosti je krása

Udržujte proces odbavení jednoduchý. Jak jsme už psali, hotelová hala je prvním setkáním hostů

s vaším hotelem a začátkem jejich zkušeností s vámi. Bez ohledu na to, jak váš odbavovací pult vypadá, musíte také zajistit, aby byl samotný proces odbavení rychlý a jednoduchý. Lobby a hotelová recepce jsou místem prvního setkání hosta s vaší značkou. Zážitek začíná právě zde, a proto nepodceňte interiérový návrh hotelového lobby.

Post a Comment

en_GB