Jak zařídit hotelový pokoj 

Jak zařídit hotelový pokoj 

Hotelový pokoj není jen místem k odpočinku. Je to místo, kam se vracíme po dlouhém dni stráveném mimo domov, a to ať už pracovně nebo na dovolené. Je to domov daleko od domova. 

Jak dosáhnout toho, aby se hosté cítili opečovávaní? Pokud jde o vytvoření pozitivního zážitku,

je třeba věnovat maximální pozornost každému detailu hotelového pokoje.

Vyspat se do růžova

Vzpomeňte si na svůj nejlepší spánek. Nadýchané polštáře, bílé ložní prádlo a neuvěřitelně pohodlná matrace. Je pravděpodobné, že jste se dokonale vyspali právě v luxusní hotelové posteli typu boxspring. Jedná se o komfortní postel s vysokou ložnou plochou a masivním dominantním čelem. Jejím hlavním kouzlem je kvalitní matrace s několika vrstvami výplně. Pozitivní dojem vyvolávají také kvalitní lůžkoviny. Polštáře, prostěradla, přikrývky, přehozy, peřiny, to vše je třeba zvážit. Pokud mají hosté s postelí a spaním v hotelu naopak špatnou zkušenost, je to pro hotel i pro hosty katastrofa.

Komfort hraje prim

K základnímu vybavení hotelového pokoje patří také noční stolky pro uložení osobních věcí.

Dále toaletní stolek, který lze použít jako odkládací stolek nebo psací stůl. Nedílnou součástí vybavení pokoje je velkorysá šatní skříň s dostatečným množstvím ramínek a zrcadlo po celé délce. V případě luxusních apartmánů se základní nábytek potřebný v pokoji rozšiřuje a může zahrnovat pohovky, křesla, jídelní stoly a židle…, a to samozřejmě v závislosti na dostupném prostoru.

Příjemná atmosféra

Atmosféru v pokoji dotváří nejrůznější osvětlení, obrazy, dekorační předměty a textilie. Pro vytvoření odpovídající estetiky pokoje je důležité, aby interiérový design pokoje využíval všechny prvky pokud možno ve stejném duchu. Jako interiéroví designéři usilujeme vždy o tom, nastavit stejná kritéria sofistikovanosti a odpovídajícího luxusu. Zároveň by k sobě všechny prvky měly ladit barevně, materiálem i stylem. Jedině tak lze dosáhnout jedinečné atmosféry a trvalých vzpomínek na příjemný pobyt v hotelu. 

Obraťte se na odborníky

Nechte si poradit od odborníků, pomohou vám vybrat ten správný nábytek. My v No Limits Design

se zabýváme vybavením hotelových prostor, proto vám nejen poradíme, ale i dodáme to správné vybavení hotelového pokoje. Klíčovými atributy je nejen pohodlí, ale i cena a dostatečně atraktivní design.

Post a Comment

en_GB