Jak správně vybrat hotelový nábytek

Jak správně vybrat hotelový nábytek

Nadčasový nábytek pomáhá vytvářet eleganci. Spirit hotelu. Ducha místa. Ano, pamatujete si židli. Křeslo. Čalounění. Detaily, které rozhodují. Pojďte se s námi podívat na téma hotelového nábytku.

Dnes se soustředíme na to, co se hodí do hotelového designu: nábytek, doplňky, design… Je toho opravdu hodně. Pokud jsou kusy nábytku vhodně zvoleny, působí autentickým, ale zároveň moderním dojmem. Výběr správného nábytku vytváří dlouhodobý, sofistikovaný a příjemný vzhled interiéru.

To samozřejmě víme a shodneme se na tom, že židle nebo stůl mají v konceptu hotelu svůj klíčový význam. Specializujeme na navrhování hotelových interiérů: umíme pro vás vybrat správné materiály, barevné řešení a cenově optimální zařízení. A jak tedy na hotelový nábytek? S rozmyslem. S ohledem na rozpočet. Efektivně. A se zkušeným architektem a realizátorem hotelového interiéru.

Nadčasovost vždy hraje prim

Kromě výše uvedených výhod ušetří nadčasové řešení uživatelům další náklady na neustálou výměnu nábytku, ať už z důvodu zastaralosti nebo celkového opotřebení. Prostě když zvolíte perfektně řemeslně provedenou tonetku, asi neuděláte chybu. Je však třeba vzít v úvahu důležité faktory,

jako jsou funkčnost a styl. Například čalouněný nábytek v kavárně pro vás znamená potencionální starost: budete ho čistit, budete ho renovovat a náklady na provoz porostou.

Pro vytvoření skvělého vzhledu vašeho prostoru je zásadní správná velikost nábytku. Vybírejte

ten s přesnými proporcemi pro zlepšení vyváženosti, designu, a především pro pohodlné používání.

Na designu židlí záleží

Dbejte na to, aby nábytek vytvářel příjemný pocit pro uživatele a zároveň měl vzhled, odpovídající designu a celkovému zákaznickému cílení vašeho hotelu. Rozumíme, že pět hvězdiček je složitá meta. Ale i ve 3* nebo 4* lze rozehrát parádní symfonii designu, funkčnosti a elegance. Nebo naopak punku, pokud je vaší cílovou skupinou vysokoškolská klientela. Když to shrneme za nás designéry interiéru: nábytek musí sloužit účelu svého použití, aby uživateli poskytoval trvalý komfort a komplexní zážitek

z pobytu. Chcete sedět na dobré židli. Chcete si odpočinout v pohodlném a měkkém křesle. Chcete

si zapamatovat interiér hotelu. A to je také naše specializace. Vybereme správný nábytek a provedeme vás všemi zákrutami navrhování hotelového designu.

Autentičnost & luxus

Vyberte si společně s námi nábytek do hotelu, pensionu nebo jiného zařízení, který pomůže místnosti ozvláštnit. Dát jim osobitý výraz. Rozumíme provozu hotelu, a proto s námi máte jistotu, že barvy, materiály, a hlavně jejich kombinace budou odpovídat zvolené interiérové koncepci.

Je ověřené, že správné použití barev podněcuje vizuální zájem hostů hotelu a zlepšuje obchodní výsledky daného hotelu. Zastáváme názor, že design zvyšuje hodnotu. Jak? Barvy, materiály, kompozice… to je právě ten první dojem, na kterém hosta dostanete. Z hlediska vašeho byznysu

se soustřeďte na určitou nadčasovost designu. Použijte kombinace barev, které odpovídají designu

a zaměření vašeho hotelu. Zavolejte nám a konzultujte s námi – klidně hned na začátku projektu – váš záměr, rozpočet…Naši interiéroví designéři pro vás budou dýchat: navrhnou to nejlepší pro váš hotel nebo penzion. A jedna obecná rada na závěr: vyberte si jednu barvou, kterou máte rádi. Přijďte k nám a pojďme vaši žlutou – červenou – modrou…  Jakoukoliv barvu dál rozvíjet. My rozumíme designu a provozu hotelů, vy víte, co chcete. Spojení No Limits Design s vaší značkou začíná zde.

Post a Comment

en_GB